Feature image

Tinichigerie - Vopsitorie

  • tinichigerie cluj, vopsitorie cluj, vopsitorie auto cluj, tinichigerie auto cluj  

Executam in atelierul nostru de tinichigerie indreptarea elementelor de caroserie si interventia pe structura de rezistenta la rece.
Este evitata folosirea sudurii pe cat posibil, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. De aceea pentru o protectie cat mai buna a autoturismului dumenavoastra am ales solutia deformarii la rece, realizata cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si robotul de rederesat caroserii).
In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.

Lucratorii nostri specializati in vopsitorie auto isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii.
O foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, de aceea aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, astfel se mentine o curatenie impecabila fara urme de praf.
Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.
Izolarea vehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite.
Aerul folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.
Atelierul este dotat cu standuri de preparare a vopselelor, toti specialistii nostri in vopsit detin atestate de calificare.
Si in acest caz experienta multimarca este de un real folos tinand cont ca fiecare producator auto are retete proprii de culoare.