Menu Close

Serviciile Noastre

Reparații Auto

Deoarece service-ul nostru este foarte bine dotat, iar echipa noastra de mecanici este formata din profesionisti, problemele autovehiculului dumneavoastra vor fi solutionate intr-un timp foarte scurt si suntem siguri ca ne veti recomanda tuturor cunoscutilor.
Mecanica autovehiculului dumneavoastra are parte de solicitare continua. Din acest motiv, are nevoie si de intretinere la intervale regulate:

Diagnoză Computerizată Auto

In atelierul propriu, TANIA MOTORS va ofera diagnoza computerizata cu testerul auto.
Acesta se conecteaza prin portul de diagnoza OBD, ce este prezent pe marea majoritate a masinilor fabricate dupa anul 2000.
 Interfata se conecteaza la mufa OBD a automobilului dumneavoastra si va da posibilitatea printr-un program ce ruleaza pe PC/Notebook sa vizualizati in timp real urmatorii parametrii: timp de injectie, avans, temperatura agent de racire, pozitie clapeta admisie aer,depresiune pe galeria de admisie aer etc.

Tinichigerie Și Vopsitorie

Executam in atelierul nostru de tinichigerie indreptarea elementelor de caroserie si interventia pe structura de rezistenta la rece.
Este evitata folosirea sudurii pe cat posibil, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. De aceea pentru o protectie cat mai buna a autoturismului dumenavoastra am ales solutia deformarii la rece, realizata cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si robotul de rederesat caroserii).
In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.

Tractări auto

Ca orice alta echipa sau brand, venim cu ceva in plus fata de ceea ce ofera piata in domeniu, si anume respectul fata de clientul nostru pe langa varietatea de servicii de cea mai buna calitate.
Suntem prezenti non stop pentru ca suntem dornici de munca, dornici de a deveni profesionisti in acest domeniu, de a fi cei mai buni si pentru ca trebuie sa fie cineva alaturi de tine, la nevoie!

Asigurări – Încheieri polițe RCA și Reparații

Societatea noastra colaboreaza cu toate societatile de asigurare.
De accea iti putem garanta cele mai optime calitativ si in accelasi timp accesibile financiar reparatii!
La cererea clientului oferim asistenta in ceea ce privesc actele necesare si intocmirii dosarului de dauna.

Ai nevoie de mai multe informații? Dorești să iei legătura cu noi?